rating_image

4.2/5 uit 31 reviews op Google

 • Tot 30 dagen gratis retourneren
 • Super snelle levering!
 • Minimaal 1 jaar garantie op al onze producten!
 • Home
 • Nieuws
 • Hoe bescherm je je huis tegen kleine kinderen?

Oefenbal tijdens de zwangerschap welke moet je kiezen?

Kindersloten zijn producten die zijn gemaakt met de veiligheid van baby's en oudere kinderen in gedachten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan accessoires zoals veiligheidsbarrières , die worden geïnstalleerd om te voorkomen dat kinderen de trap oplopen of naar andere kamers gaan. Er wordt ook gebruik gemaakt van lade- en kastsloten, waardoor de peuter de deuren van kledingkasten, kasten, bureaus en ander meubilair niet kan openen. Het is ook een goed idee om stopcontacten thuis te beveiligen, zodat uw kind er niet bij kan en er de vingers in kan steken.

  Geen enkele ouder kan zijn kind 24 uur per dag in de gaten houden. Het beveiligen van potentieel gevaarlijke plekken (waarvan er genoeg in huis zijn) wordt simpelweg een noodzaak. Gelukkig zijn kindersloten goedkope accessoires die je eenvoudig online kunt kopen. Het installeren van bescherming voor kasten of meubelrandbeschermers is heel eenvoudig. Je kunt het in een oogwenk doen en als je kind groter wordt, kun je de tape van het meubilair verwijderen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er krassen op komen.

Veiligheidsbarrières zijn een van de meest gebruikte oplossingen

Veiligheidsbarrières zijn een van de meest gebruikte oplossingen om te voorkomen dat kinderen op plaatsen komen waar ze niet mogen komen. De poorten worden in stijlen gemonteerd, waarbij de breedte wordt aangepast aan de deuropening of de lengte van de trap. Barrières zijn vooral handig als een kind begint te kruipen of lopen. Dankzij hekjes beperk je de toegang van je kind tot bepaalde kamers in huis.

  Kinderbeveiliging - bescherming voor hoeken en randen van meubels Hoeken en randen van meubels zijn plaatsen die een zorgvuldige bescherming tegen kinderen vereisen . Scherpe, uitstekende randen zijn gemakkelijk te raken en kunnen u ernstig verwonden. Om dit te voorkomen kun je het beste investeren in speciale hoezen voor de hoeken en randen van meubels. Meubelbeschermers hebben de vorm van een flexibele schuimtape die aan één zijde is bedekt met lijm. Ze kunnen snel op verschillende uitstekende elementen worden gelijmd en als ze niet langer nodig zijn, kunnen ze worden verwijderd zonder het risico te lopen het meubilair te beschadigen of te krassen. Bescherming voor hoeken en randen van meubels is handig voor het beschermen van hoeken, randen van tafels, buizen en andere oppervlakken.

Kindersloten - kluisjes

Kastbeveiliging is een ander item dat u in huis moet hebben. In kasten en lades bevinden zich veel voorwerpen die gevaarlijk zijn voor kinderen: messen, borden, medicijnen, schoonmaakmiddelen... Je weet nooit of een kind de deur zal openen en naar iets scherps zal grijpen of een schadelijke vloeistof zal drinken. Het slot voorkomt dat het kind de kast kan openen, maar de ouder kan dit wel gemakkelijk doen.

  Kindersloten kunnen uw kinderen beschermen tegen ongelukken. Vergeet niet je huis of appartement goed voor te bereiden op het moment dat je kleintje gaat kruipen. Kies beschermende barrières , kastbescherming en stopcontactdoppen.

Bij Muntex vindt u de beste producten, voor de veiligheid van jouw kind!