rating_image

4.2/5 uit 31 reviews op Google

  • Tot 30 dagen gratis retourneren
  • Super snelle levering!
  • Minimaal 1 jaar garantie op al onze producten!

Meest gestelde vragen Alles over Muntex B.V.!

Muntex is in juni 2020 opgericht door Jim Muntel. Een jonge ondernemer die erg gedreven is om klanten kwalitatief goede producten te bieden voor een eerlijke, betaalbare prijs. Hij wilde een platform creëren met een breed scala aan producten. Van Home & garden, tot producten voor kinderen, huisdieren, fitness- en kerstartikelen. Allemaal leuke items om mee thuis te komen!

Er is sinds 2020 veel veranderd en inmiddels kunnen we onszelf een echte webshop noemen. We zijn erg trots dat we inmiddels een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met Springos en als enige aanbieder hun producten in de Benelux mogen verkopen.

We hopen dat wij jullie, onze klanten, een mooi assortiment aan producten kunnen bieden en dat we jullie regelmatig mogen verwelkomen op onze website!

Lees meer

Mis nooit een Deal

Ben je gek op producten van hoge kwaliteit, maar wil je graag een eerlijke prijs betalen? Dan ben je blij Muntex aan het goede adres!

  • Alle producten worden verkocht voor een vriendelijke prijs
  • Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd scherp geprijsd
  • Hou onze deals goed in de gaten, het aanbod wordt steeds vernieuwd
  • Niet alleen op onze website staan onze deals, maar ook op die van onze vaste partners (Bol.com, Amazon, Beslist.nl, Blokker.nl, e.a)
Vacatures

Reviews via feedback Company

8.4

Uit 687 Beoordelingen

Alle reviews
Dag in dag uit Wij zorgen voor jouw pakket!

Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis! Alle pakketten worden nog dezelfde dag ingepakt en overgedragen aan de bezorgdiensten. Er zijn netjes afspraken gemaakt dat ze de pakketten binnen 24 uur dienen te bezorgen bij onze klanten!

Lees meer